Új év, régi célok avagy hogyan legyen 2o18 a legjobb éved

Új év, régi célok avagy hogyan legyen 2o18 a legjobb éved

Új év, régi célok avagy hogyan legyen 2o18 a legjobb éved

Üdvözlet, sziasztok.

 

Először is engedd meg hogy szívem minden melegével nagyon boldog újévet kívánjak neked!

Kívánom hogy ez az év hozzon igazi áttörést az életedben és érj el mindent amit szeretnél!

El is mondom mi ennek a receptje, hogyan tudod minden kitűzött álmodat megvalósítani. A képlet nagyon egyszerű: MUNKA+MUNKA+ÁLDOZATHOZATAL+ERŐFESZÍTÉS+KITARTÁS= S.I.K.E.R. J

 

Ám alig kezdődött el az újév sokaknak máris véget ért… s hogy mit is értek ezalatt? Csak körbe nézek az ismerőseim körében és látom hogy ki az aki már újév másnapján megszegte az újévi fogadalomnak szánt ígéreteit… Talán Te is közéjük tartozol, nem tudom, csak remélni tudom hogy nem, ám ha mégis akkor itt az egyik megoldás arra, hogy 2o18 mégis a legjobb éved legyen.. Ezen gondolataimat egy rövid videóban foglaltam neked össze, hogy meg tudd nézni katt ide.

Ezenkívül koncentrálj azokra a dolgokra amiket még nem értél el, hisz ameddig azok nincsennek meg, felesleges kitűzni újakat. Ne olvass új könyvet, olvasd inkabb el a regit megegyszer, ne kezdj új diétába, ne iratkozz be másik konditerembe, ha a régibe sem mentél el..

KONCENTRÁLJ VÉGRE AZOKRA AMIT EDDIG SZERETTÉL VOLNA ELÉRNI, ÉS IDÉN ÍGÉRD MEG MAGADNAK HOGY MINDENT MEGTESZEL ANNAK ÉRDEKÉBEN, HANGSÚLYOZOM MINDENT, HOGY AZOKAT VÉGRE ELÉRD. NINCS TÖBB HALOGATÁS, NINCS TÖBB KÉSLEKEDÉS, MELLÉBESZÉLÉS, CSINÁLD MEG, MOST, 2O18-BAN!

HASZNÁLD AZOKAT A KÉPESSÉGEIDET AMIK OTT VANNAK BENNED CSAK FOLYAMATOSAN ELFOJTASSZ vagy elfojtottál eddig magadban. Vagy féltél őket alkalmazni. Ha már cselekedni, vagy kilépni a komfort zónádból nem mersz, akkor legalább álmodni merj!

“Merd becsukni a szemed elképzelni amit szeretnél és aztán, kinyitni és látni hogy megvalósultak a dolgok. “Természetesen utóbbihoz már fent említettem, tenni is kell, csak “kérlek” NE AZ ÚJAKKAL KEZD…

Természetesen a döntés mindig a tied, nekem mint “online mentornak” a feladatom csupán az, hogy ezen a cikken keresztül felnyissam a szemed és rámutassak a hiányosságokra, illetve segítséget adjak ahhoz hogy a kitűzött célokhoz vezető utat lerövidítsem..

BÚÉK

About the author:

Leave a comment

Back to Top