Szülinapját ünnepli a Lépésről lépésre a csúcsra!

Szülinapját ünnepli a Lépésről lépésre a csúcsra!

Szülinapját ünnepli a Lépésről lépésre a csúcsra!

 

Hihetetlen! Egy álmom vált valóra, amikor végigsimíthattam életem első könyvének borítóján. A történet, amely ott pezseg az oldalakon, én magam vagyok; a problémákon, amelyektől összeszorul az ember torka, én is végigmentem; a megoldások pedig lehetővé teszik, hogy valóban fellélegezz.

Egy éve már.

Egy éve, hogy a Lépésről lépésre a csúcsra a boltokba került.

Annyi ember elolvasta, hogy annak számát sem tudom pontosan. Az biztos, hogy több százan vették kezükbe a könyvet, és remélem a jövőben is ennyi embernek segít majd. Sosem gondoltam volna, hogy ennyi rajongója lesz a szavaimnak, hogy ennyi emberhez eljut majd, amit képviselek.

„Ha egy kis pozitív gondolkodásra lesz szükségem, biztosan fellapozom majd és beleolvasgatok kicsit.” – Olvasó körút blog

Hihetetlen! Annyira boldog vagyok, hogy azt szavakba sem tudom önteni. Az örömöm végtelen, ahogy a bennem tomboló akarat és erő is. Mindig azon voltam és leszek a jövőben is, hogy megmutassam neked, sőt, ne csak megmutassam, hanem megtanítsalak arra, hogyan érheted el az álmaidat a benned rejlő erő segítségével. Hisz látod! Velem is olyan dolog történt, amit sosem hittem volna.

„Az életben vagy eredményeid vannak, vagy kifogásaid. A kettő együtt nem megy.” – Lépésről lépésre a csúcsra

Csodálatos érzés volt olvasni az első kritikákat, az első véleményeket, amelyek megmutatták, hogy a könyv tényleg segítő kezet nyújt. Ím egy Ágitól:

Eszméletlen…. Szavakat sem találok….
Annyi biztos,hogy azt akarom,hogy mindenki elolvassa ezt a könyvet akit csak ismerek!!!!!!
….függetlenül attól,hogy jelen helyzetben úgy érzem, szinte minden tökéletesen alakult körülöttem így is mélységesen megérintett és elgondolkoztatott az írásod!

 

Lépésről-lépésre a csúcsra / Kalauz egy boldogabb, sikeresebb élethez / fényképe.

 

Hogy elértem azt, ami a célom volt vele: az ÉN tapasztalataim tükrén át rálelj a TE saját megoldásodra. Hogy lásd, bizony van fény az alagút végén. Hogy tudd, a kulcs a TE kezedben van.

„Megtanít, hogyan küzdj önmagadért, hogyan harcolj az álmaidért, és a kezedbe adja a sikeres élet receptjét.” – Írók között blog

A könyvem születésnapja felidézte bennem a munkálatokat, a kiadás pillanatait és az élményt, amikor a először találkoztam vele a könyvesboltok polcain. Mellbevágó, letaglózó és könnyfakasztó érzés volt. Azt kívánom, hogy Te is élj át ilyen földöntúli és édes perceket. Azt kívánom, találd meg önmagadban az erőt, harcolj, küzdj MINDEN PILLANATBAN, hogy végül elérd az álmaid.

Küzdj, hogy megleld a saját boldogságod, és felérj a csúcsra.

Haladj lépésről lépésre, és NE ÁLLJ MEG.

Mert nincs ennél varázslatosabb és pezsgőbb dolog a világon.

 

 

 

About the author:

Leave a comment

Back to Top