Támadj fel!

Támadj fel!

Támadj fel!

 

A húsvét elmúlt, ideje “feltámadnod”. Főleg, ha eleged van abból, hogy a mindennapjaid nem úgy alakulnak, ahogy szeretnéd? Ki akarsz törni a megszokott keretek közül? Szeretnél végre egy izgalmas, boldog életet élni és megvalósítani az álmaidat? Akkor hagyd magad mögött a régi énedet, és támadj fel!

Az életedért, a mindennapjaidért, a boldogságodért te vagy a felelős. Senki más, csakis te! Ezért nem mindegy, hogyan viszonyulsz a világhoz, milyen gondolatokat dédelgetsz, illetve mekkora benned az erő és az akarat.

Talán nem hiszed, de tengernyi lehetőséged van; számos boldog pillanat, aminek minden percét kiélvezheted, ha végre leszámolsz a FÉLELMEIDDEL és a KIFOGÁSAIDDAL. Hiszen ott állsz a kapuban, már a küszöböt is átléphetnéd, megérkezhetnél a boldogság szigetére, ha magad mögött hagynád a régi beidegződéseidet, a negatív gondolatokat és mások hibáztatását. Engedd meg, hogy feltámadjon benned az erő; engedd meg, hogy feltámadj te magad is!

Mit veszíthetsz, ha megpróbálod?

Mitől félsz?

A kétségekkel akadályokat görgetsz magad elé! A negatív gondolatokkal gúzsba kötöd a szárnyaid, így sosem fogod elérni a céljaidat. Mások hibáztatásával pedig átruházod a saját felelősségedet valaki másra. Ez a legrosszabb, amit tehetsz.

Helyette inkább VEDD A KEZEDBE a sorosodat, ALAKÍTSD TE az életed, és TŰNJ KI a szürke tömegből!

Mert bizony csak kevesen képesek arra, hogy megváltoztassák az életüket, a gondolataikat, és valóra váltsák az álmaikat. Közéjük szeretnél tartozni? Minden bizonnyal, különben nem olvasnád most ezt a bejegyzést. Azért kattintottál rá, mert te is tudod, te is érzed, hogy muszáj változtatnod.

 

Tudom, hogy képes vagy rá!

Tudom, hogy minden megvan benned ahhoz, hogy feltámadhasson benned a harcos. Mert az vagy. Egy HARCOS! Aki még akkor is továbbmegy, amikor akadályok szegélyezik útját. Aki még akkor is feláll a földről, ha semmi ereje tovább küzdeni. Mert ezt teszik azok, akik boldogok akarnak lenni; akik meg akarják élni az álmaikat.

Ahhoz azonban, hogy változzon az életed, előbb NEKED KELL megváltoznod. Készen állsz erre? Indulhatunk? Mindössze három lépés. Csak ennyire vagy attól, hogy lerázd a láncaid.

Egy. Hagyd magad mögött a régi énedet, és támadj fel! Ő már megtett mindent, ami tőle tellett, ezért ideje búcsút vennetek egymástól.

Kettő. Hagyd magad mögött a félelmeidet, és támadj fel! Nem az a bátor, aki sosem fél, hanem az, aki a félelem ellenére is tovább küzd. Ezt sose feledd!

Három. Hagyd magad mögött a kifogásaidat, és támadj fel! A kifogások csak akadályoznak. És a legrosszabb, hogy ezeket te teremted saját magadnak. De ebből elég volt!

Tedd meg MOST az első lépést a “feltámadás” felé!

Még több tanácsot itt olvashatsz

About the author:

Leave a comment

Back to Top