Hinned kell magadban, hogy hihess a sikereidben!

Hinned kell magadban, hogy hihess a sikereidben!

Hinned kell magadban, hogy hihess a sikereidben!

 

Szeretnéd elérni az álmaidat, mégsem vágsz bele, mert nem hiszed hogy sikerülhet? Boldog akarsz lenni, és kitűzted a célt, de nem érzel magadban elég erőt, elég lendületet ahhoz, hogy megtedd az első lépést? És tudod, mit szoktak erre mondani? Hogy a kétség sokkal több álmot megöl, mint a kudarc.

Lehet, hogy már megtetted az első lépést, tehát elhatároztad magad a változás mellett, azonban félsz tovább haladni, mert kétségeid vannak. Ahogy a kisördög mondja, ami ott figyel a válladon minden áldott nap, és azt várja, hogy elgyengülj: úgysem tudod megcsinálni. Minek fognál hozzá, hiszen úgysem érdemled meg a sikert. Te pedig elhiszed neki, ugyan miért is ne hinnéd el, hiszen sokkal egyszerűbb meghátrálni, mint ellentmondani a buta gondolatoknak.

Sokkal egyszerűbb letenni a fegyvert, mint harcolni.

A megoldás pedig ott van az orrod előtt mégsem látod. Vagy látod, csak épp nem tudod, hogyan kell csinálni. Nem tudod, hogyan kell hinni önmagadban. Olyan sokáig kételkedtél az erődben és a képességeidben, hogy már azt sem tudod mit jelent az önmagunkba vetett hit. Pedig a boldogság és a siker mindig egy helyről indul. Önmagunktól.

Higgy magadban, hogy hihess a sikeredben!

Higgy magadban, hogy boldog lehess!

Én biztos vagyok benne, hogy meg tudod csinálni!

Amíg kétségeid vannak, amíg hallgatsz a benned lapuló kisördögre, addig nem fogsz tudni hinni magadban. Amíg nem döntöd el végre, hogy elég volt. Amíg nem mondod azt, hogy csak is a sikerre vágysz, és ezért hajlandó is vagy mindent megtenni. Hajlandó vagy áldozatokat hozni, megváltoztatni a gondolkodásodat is, és ezáltal megváltoztatni az életedet is. Minden fejben dől el. És áldozatok, a kemény kitartó hittel teli munkával elvezetnek majd el a jobb és teljesebb önmagadhoz. Engedd meg hogy segítsek.

http://bit.ly/lepesrol-lepesre

Amikor legközelebb kételkednél, makacsold meg magad, és hessegesd el a gondolatot. Miért is ne lehetnél TE a következő, akinek valóra válik az álma? Miért is ne lehetnél egy könyvírója? Egy szuper luxusautó tulajdonosa? Egy sikeres blogger? Egy színész? Miért ne érdemelnéd meg? Igen, állj oda a tükör elé, és kérdezd meg magad, miért ne? Ne hallgass a külvilágra, csak a belső hangra!!! Igen is megérdemled. Megérdemled az álmaid, képes vagy rá hogy megvalósítsd amit szeretnél.

Tudom, nagyon nehéz ellenállni annak, hogy újra belesüllyedj az önsajnálat és a változatlanság mocsarába, mert ez az út, amit talán most még jobban ismersz. Ám azt is tudom, hogy TE nem ezt akarod. Te boldog akarsz lenni. És ha boldog akarsz lenni, akkor nincs kifogás. Akkor nincs DE, nincs ellenállás, nincs sajnálkozás, nincs ellenvetés, nincs, ami meggátoljon.

Ha igazán sikeres akarsz lenni, MEGÁLLÍTHATATLANNAK KELL lenned. RENDÍTHETETLENNEK.

Ha mégis van, ha mégis úgy érzed, hogy kifogásokat kell gyártanod arra válaszul, hogy miért nem cselekszel, akkor nem állsz készen. Akkor nem akarod igazán a változást. Mert, ha akarnád, akkor nem panaszkodnál, nem sajnálkoznál többé, hanem elkezdenél tenni, és hinni. Elkezdenéd felépíteni az önmagadba vetett hitet, elkezdenéd begyűjteni a változáshoz szükséges erőt, és elkezdenéd kis lépésekben megvalósítani az apró céljaidat.

Semmi nem fog a te akaratod nélkül változni.

Semmi sem fog nélküled változni.

Amennyi energiát belefektetsz, annyit tudsz majd kivenni belőle. Türelem, nem megy egyik pillanatról a másikra. De ha nincs befektetés, nincs haszon sem. Ha nincs akarat, nincs változás. Ha nincs kitartás, nincs győzelem. Ha nincs hit, nincs erő sem. Nincs lendület, ami vinne tovább és tovább.

Ha te nem hiszel még magadban, engedd meg, hogy én higgyek! Én tudom, hogy képes vagy rá. Én tudom, hogy van benned elég erő, elég akarat.

Én hiszek benned!

Sabi

About the author:

Leave a comment

Back to Top