Dolgozz keményebben a céljaidért!

Dolgozz keményebben a céljaidért!

Dolgozz keményebben a céljaidért!

Elképesztő, milyen gyorsan telik az idő! Nemrég hagytuk magunk mögött az áprilist, és már lassan május közepénél járunk. Szinte észre sem vesszük, úgy suhan el fölöttünk az idő. Persze ezzel nincs is semmi gond, ha a legtöbb napod hasznosan töltöd. Vagyis: dolgozol az álmaidért.

De valóban dolgozol?

Tedd fel magadnak a kérdést, amikor a párnára hajtod a fejed a nap végén!

Elégedett vagyok? Ezen a napon is megtettem mindent ami céljaim megvalósítása érdekében szükséges?

Ha a válasz IGEN,  és boldogan hajtod álomra fejed, akkor szuper! Gratulálok! Igazi kemény harcos vagy, aki mindent megtesz, hogy ne csak álmodozzon, hanem meg is élje azokat.  De ha ”csak” keserű szájízzel, és elégedetlenül forgolódsz az ágyadban, akkor most jól figyelj!

Szeretnél végre eredményeket látni? Elérni azt, amit kitűzöl vagy kitűztél magad elé? Akkor mire vársz? 

Katt ide még több tanácsért!!!

 

Tudod, a sikeres emberek sosem ülnek a babérjaikon, és várják a sült galambot. Ők mindig egy lépéssel előrébb járnak, folyamatosan dolgoznak! Terveket szőnek, célokat álmodnak meg, miközben élvezik mindazt amit már megvalósítottak, boldogok. Nemcsak fizikailag, hanem lelkileg is gazdagok, hiszen megvalósították önmagukat.

Te is ilyen szeretnél lenni?

Akkor a feladat a következő: DOLGOZZ KEMÉNYEBBEN A CÉLJAIDÉRT!

Nincs „de”, nincs „csak”, nincs kifogásgyártás.

NEM ÁL AZ ALKU!!!

Nem köthetsz alkut a kifogásaiddal, és járhattok ” kéz a kézben” miközben egy jobb életről álmodozol!?

Kifogásgyártásban, nagyon sok ember tehetséges,de ők nem is érnek el semmit.  De mivel Te ezt a cikket olvasod, azt jelenti változtatni akarsz. Ezért először is kerüld el, aztán szépen lassan építsd le az életedből  a “kifogásgyártó” embereket a saját kifogásaiddal együtt, és CSELEKEDJ!

Talán nehéznek tűnik…De vajon tényleg az?

Igen tudom, minden kezdet nehéz. Hidd el nagyon jól tudom, milyen elindulni a változás útján, és járni azon anélkül hogy bárki is támogatna.  Hogy bárki megértene. Nem volt egyszerű nekem sem, jól emlékszem a pillanatokra amikor szószerint hülyének, és őrültnek néztek, mert motivációs videókat csinálok, és osztok meg a világhálon. Amikor könyvet kezdtem írni a saját sztorimról.  Amikor személysiégfejlesztő rendezvényeket kezdtem szervezni hogy másoknak segítsek.

De tudod mit,  a félelmeim és a kritikák ellenére is léptem egyet, s aztán még keményebben dolgoztam, hogy csak azért is hogy bízonyítsam magamnak, képes vagyok mind arra amit kitűztem magam elé!!

És hidd el, amint megtetted az első lépést, rá fogsz jönni, hogy nem nehéz, és képes vagy rá. Csak indulj, nincs mitől félned. Egyáltalán nem nehéz, csak TE TESZED AZZÁ. Mégis mivel? – kérdezhetnéd. A válaszom: a gondolataiddal.

Mert az van benned, hogy úgysem sikerül. Mert az van benned, hogy ez neked túl nagy falat. Mert az van benned, hogy az anyukád, az apukád vagy a tanárod egyszer azt mondta, hogy nem viszed semmire. Ostobaság!

Most azonnal dobd ki ezeket a régi beidegződéseket, és állítsd át a gondolkodásmódod! Mert igenis SIKERÜLHET! Igenis HARCOS VAGY! Kemény munkával pedig igenis MEG TUDOD VALÓSÍTANI ÖNMAGADAT!

A titok: dolgozz keményebben!

Ha eszedbe jut egy kifogás, hunyd be a szemed, és képzeld el, hogy kisöpröd az elmédből. Aztán pedig csináld! Ha író vagy, ne gondolkodj, csak ülj le, és írj egy könyvet! Ha festő vagy, fess. Ha táncos vagy, akkor kösd be a cipőfűződ, és táncolj! Bármit is szeretnél elérni, a panaszkodás és a sírás ideje lejárt.

Tudom, hogy boldog akarsz lenni, és nem győzöm hangsúlyozni, hogy a kulcs a te kezedben van! És meg kell értened, hogy az egész életed rajtad múlik. Nem máson, nem a körülményeken, nem a rossz kapcsolataidon. Csakis rajtad! Amint ezt megérted, képes leszel megtenni azt a bizonyos lépést.

Szeretnéd megélni az álmaidat? Akkor MUNKÁRA FEL!

About the author:

Leave a comment

Back to Top